Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και 41 χρόνια στον κόσμο του ταχογράφου. Με γνώμονα την καινοτομία και την προσπάθεια για συνεχόμενη εξειδίκευση,παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, για τους πελάτες μας, των οποίων οι ανάγκες εξελίσσονται συνεχώς. Η επένδυσή μας σε εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και η συνεχής κατάρτιση, μας επιτρέπει να ξεχωρίζουμε στο χώρο και να ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όραμα μας, είναι να αποτελέσουμε τον ηγέτη του χώρου, παρέχοντας υπηρεσίες, οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πελατών μας, δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Αποστολή μας, είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών τόσο στην επισκευή όσο και στην εμπορία ταχογράφων, ώστε οι πελάτες μας να λαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Βασικά στοιχεία στα οποία στηρίζουμε τη λειτουργία της εταιρείας μας είναι:

- Η καινοτομία

- Η προηγμένη τεχνολογία

- Η κατάρτιση

- Η εξειδίκευση

- Η ποιότητα

- Η αναγνώριση των αναγκών των πελατών μας

- Η πελατοκεντρική στρατηγική μας


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών που σχετίζεται με τους ταχογράφους και τους περιοριστές ταχύτητας. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την επισκευή, τη βαθμονόμηση και την πιστοποίηση των ταχογράφων και των περιοριστών ταχύτητας, άμεσα, ποιοτικά και σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.


ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

Εκτός από την επισκευή, τη βαθμονόμηση και την πιστοποίηση των ταχογράφων και των περιοριστών ταχύτητας, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο χώρο της εμπορίας ταχογράφων, περιοριστών ταχύτητας, διαγραμμάτων ταχογράφων, κλειδιών μεταφόρτωσης δεδομένων ψηφιακών ταχογράφων, ανταλλακτικών όλων των τύπων των ταχογράφων (γρανάζια, ωρολόγια κ.α).


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ένας από τους βασικότερους πόρους μας, που μας οδηγεί στην επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και κατά συνέπεια, στην κατοχή διακεκριμένης θέσης μέσα στην αγορά, είναι οι συνεργάτες μας. Η εταιρεία μας, αναγνωρίζει ότι οι συνεργασίες με καταξιωμένους οργανισμούς και επιχειρήσεις του χώρου, δημιουργούν τα κατάλληλα εφόδια για την ανάπτυξη μας και τη συνεχή μας βελτίωση. Χάρη στις συνεργασίες μας, έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε άμεσα για τις τρέχουσες εξελίξεις και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτές.


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η σχέση που έχει η εταιρεία μας με τους πελάτες βασίζεται σε αρχές, όπως είναι η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και η κατανόηση. Η φερεγγυότητα που επιδεικνύουμε μας έχει καθιερώσει στο χώρο και μας επιτρέπει να διατηρούμε σχέσεις με τους πελάτες μας, που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη. Είναι πραγματικά ανάγκη μας και υποχρέωσή μας, να παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας καθώς έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τις ανάγκες τους.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αναγνωρίζοντας το ρόλο της τεχνολογίας στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα, η εταιρεία μας δε θα μπορούσε να παραβλέψει τη δυνατότητα που προσφέρει το διαδίκτυο να περιορίσει τις αποστάσεις και να παρέχει σε άμεσο χρονικό διάστημα προϊόντα, αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των συνεργατών και πελατών της. Για αυτό το λόγο, έχουμε δημιουργήσει το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε μεγαλύτερο πελατολόγιο σε όλη την επικράτεια της χώρας.